Nis

Duyguların Dili proje kapsamında,duyguların taşlar üzerinden aktarılması.Taşları arkadaş yaparak bizimle sohpet ettiler etkinliği,çalışmalarınız için Funda KARADAĞ öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz..

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı..Kutlama töreninden sonra okulumuzda yapılan geleneksel futbol turnuvası sonucunda dereceye giren öğrenci ve öğretmenimiz ödüllendirildi.Kutlama töreninde ve turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ederiz..

Mrt

Okulumuz da yürütülen Duyguların Ritmi etwinning projesi etkinliği olarak duygu kitapçığı evde aileler ile birlikte hazırlandı.Bu kitapta mutlu özgün kızgın  şaşkın ve  öfkeli duyguları resmedildi.Bu duygulari ne zaman hissettiklerimi soruldu.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı ile İHH Yardım Vakfı arasında imzalanan protokol gereği İYİKTE YARIŞAN SINIFLAR PROJESİ sosyal sorumluluk projesi kapsamında  okulumuzda etkinlikler düzenlendi,emeği geçen Okul müdür yardımcıları İsmail YÜCEL ve  Hakan BİLGİÇ 'e,sınıf öğretmenlerimiz İsmail KALAYLI VE Murat DOĞAN hocalarıma  teşekkür ederiz.

Mrt

1-7 Mart ‘Deprem Haftası’ nedeniyle okulumuzda deprem ve tahliye tatbikatı yapıldı..Deprem olması durumunda öğrencilerimiz aşağıda yazıldığı gibi bilgilendirme yapıldı.

Depreme Okulda Yakalananlar Ne Yapabilir?

1. Öncelikle sakin kalmaya çalışın.
  2. Sarsıntı süresince sağlam bir nesnenin yanında ÇÖK-KAPAN-TUTUN hareketini uygulayarak hedef küçültün.
  3. Sarsıntı bittiğinde okulu tahliye edin.
  4. Önceden belirlenen tahliye güzergâhında, öncelik ve sınıf sırasına göre tek sıra halinde dışarıya çıkın ve tahliye sırasında öğretmenlerinizin yönlendirmelerine uyun.
  5. Okuldan çıkarken Acil Çıkış Merdivenlerini veya okul merdivenlerinin duvara yakın tarafını kullanın. Başınızı kitap veya ellerinizle koruyun.
  6. Okul Afet ve Acil Durum Planında belirlenen “Acil Durum Toplanma Alanında” her sınıf kendi içinde halka oluşturacak şekilde bekleyin.

Depreme Başka Bir Yerde Yakalananlar Ne Yapabilir?

Deprem Sırasında:

• Cam, pencere, dışarıya bakan duvar ve kapılardan, aydınlatma tesisatı veya armatürü gibi üzerinize düşecek her tür eşyadan uzak durun.
  • Güvenli bir yer bulup, diz üstü ÇÖKün, başınızı ve ensenizi koruyacak şekilde KAPANın, düşmemek için sabit bir yere TUTUNun
  • Merdivenlere ya da çıkışlara doğru koşmayın.
  • Bina dışında açık alanda iseniz enerji hatlarından, diğer binalardan, direklerden, ağaçlardan ve duvar diplerinden uzaklaşın.
  • Binalardan düşebilecek nesnelere karşı Çök-Kapan-Tutun hareketini yapın.
  • Karayolunda seyir halinde iseniz (bina, ağaç, direklerin yanında, üstgeçit altlarında durmaktan sakınarak) güvenli bir yerde yolu kapatmadan, sağa yanaşıp durun.

Şbt

Görsel sanatlar dersinde öğrencilerimiz patates baskısı,ip baskısı ve sulu boya çalışmaları yaptılar,emeklerinden dolayı sınıf öğretmenimiz İsmail KALAYLI ve öğrencilerimize teşekkür ederiz...

Şbt

Dilimizin zenginlikleri proje kapsamında yürüttüğümüz : Drama,atasözü ve deyim anlatma öğrencilerimiz tarafından yapılan çalışmalar okulumuzda sergilendi,emeği geçen tüm öğretmen,öğrencilerimize teşekkür ederiz..