Şbt

Kurucu ortağı okulumuz ogretmenlerinden Funda Karadağ 'ın yürüttüğü Duyguların Ritmi etwinning projesi Makedonya ve 10 Türk ortak ile başlıyor. Bu projede depremin olumsuz etkilerini azaltmak amaciyla ogrencilerin duygu durumlarini anlamasi,tanimlamasi ve olumsuz duygu durumları ile başa çıkabilmesi için müzik ve dramanin yararlarından istifade edilmesi bekleniyor. DUYGULARIN RİTMİ E-TWINING adlı projeyi yürüten Funda KARADAĞ hocamıza başarılar dileriz..

Şbt

Anasınıfı öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz Funda KARADAĞ VE Emine EKİCİ eşliğinde Adıyaman Yenilikçi Eğitim Merkezine (arge)ziyaret ettiler..ARGE ekibine göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolayı okulumuz adına teşekkür ederiz..

Kas

Okulumuz komisyonu tarafından dereceye giren öğrecileri ve emeği geçen öğretmenimizi tebrik ediyoruz..

Kas

Mersin-Bozyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Türkiye'de Bir İlki Gerçekleştirdi…

6 Şubat depreminden etkilenmiş Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay illeri ile deprem riski taşıyan Bursa ve Denizli illerinden belirlenen okul öncesi öğretmen, öğrenci ve velileri olmak üzere toplamda 26 kişiyi kapsayan bir proje yürütüldü.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafındın onaylanan “Bazı Acılar İçeride Kalır-Doğada Travma Rehabilitasyonu” adılı bu proje, 13-17 Kasım tarihleri arasında Bozyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ev sahipliği ve koordinesinde gerçekleştirildi.

Okul öncesi dönemde ve alanında uzman 13 öğretmen tarafından depremden etkilenen bireylere doğada travma ile mücadele yöntemlerini içeren “Masal Terapisi, Bilinçli Farkındalık, Duyusal Resim, Drama, Oryantring, Çocuk Yogası, Ritim-Dans, Akıl-Zeka Oyunları, Seramik Tasarım” gibi çağdaş terapi ve doğaya uyum etkinlikleri uygulandı.

Bu faaliyetlerle benzeri bir afete maruz kalma riski bulunan bireylerin bu travmalara maruz kalmış yaşıtları ile birlikte yaptıkları etkinliklerde çevre ve sosyal ortama uyum sağlamaları ve depremden etkilenmiş bireylerle empati kurmaları sağlandı.

Adıyaman'dan katılım sağlayan okulumuz öğretmenlerden FUNDA KARADAĞ'a ve bu projede emeği geçen herkese teşekkür ederiz..

Kas

Yardım kampanyamız yerelde ve ulusalda haber konusu oldu,emeği geçen herkese teşekkür ederiz..

Kas