Hürriyet İlkokulu

Adres
KAYALIK MAH. AŞIK VEYSEL CAD. HÜRRIYET ILKOKULU BLOK NO: 4C İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / ADIYAMAN
Vizyon
Farklılıkları bir zenginlik olarak gören, sevgiye dayalı bir disiplin ,ilgiye dayalı bir eğitimin verildiği, eğitim bölgesinde tercih edilen, il düzeyinde üst kalitede eğitim veren, farkını fark ettiren bir eğitim kurum olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin bireysel niteliklerini dikkate alarak, öz güven ve iletişim becerileri gelişmiş, eleştiren yaratıcı düşünebilen, gelişen teknolojiyi takip eden etkili ve verimli bir şekilde uygulayan, ortak değerlerimizi özümsemiş, geçmişini bilen geleceğe hakim, hayata hazır mutlu, umutlu, ahlaklı, çalışkan bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :ikili eğitim
Ulaşım
Okulumuz Şehir Merkezinde olup Hastane, Esentepe, Karaali ve Kolej Minibüsleri okulumuzun yakınlarından geçmektedir.
Okulumuz Kayalık Mahallesi Aşık Veysel Cad Eski Zey Yolu Üzerindedir
300 m.