DUYGULARIN DİLİ PROJESİ

Kurucusu olduğumuz Duyguların Ritmi etwinning projesi sergisinde projeye katılan öğrencilere başarı belgesi verildi.Hürriyet ilkokulu müdürü Abdullah Sivil öğrencilerin başarılarını kutlamak ve onları yeni başarılara cesaretlendirmek için çeşitli hediyeler verdi.Şiir ve tekerleme yazan proje öğrencilerinin velilerine çocuklara verdikleri destekten dolayı teşekkür ederken ailenin desteğinin çocukların başarıları ile doğru orantılı olduğunun altını çizdi.Okul Rehber öğretmeni Elif Yokuş  bu etkinlikte veliler ile yakından görüşüp fikir ve önerilerini aldı.Demokratik aile modelinin sinevizyon gösterisi ile ailelere kıymetli bilgiler verdi.Projenin uygulamasında desteklerini esirgemeyen okul müdür yardımcıları İsmail Yücel ve Hakan Bilgiç hocamıza teşekkür ediyoruz.

''Duyguların Ritmi''projesi kapsamında yapılan etkinliklere katılım sağlayan İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Ali TOSUN'a,Milli Eğitim Müdür Yardımcımız sayın Hatice DELİCE DAĞDEVİREN müdürlerime hasseten teşekkür ederiz;ayrıca bu E-TWİNNİNG projesini yürüten değerli öğretmenimiz Funda KARADAĞ hocamıza teşekkür ederiz..

22-05-202422-05-202422-05-202422-05-2024

Yayın: 22.05.2024 - Güncelleme: 24.05.2024 14:41 - Görüntülenme: 81